Tänään on ollu tosi rankkan päivä mulla, kuntoilut jäänyt aikalailla puolitiehen.. aamulla lähin Miron ja Simban kanssa korsoon hakemaan mun työtodistusta, oli jotenkin tosi ihanaa mennä sinne mutta samalla tuli sellanen tosi haikee fiilis.

Sitten tultiin kotiin hetkeksi ja lähettiin melkein samantien kattoo kaverin pient koiranpentua ottoa! se oli upee ja isot käpälät:D. sit mentiikin kotiin ja taas lennosta vaihtoon lähettiin tapaa Miron sylikummia keskustaan ja mamikin pääs kuulee vähän juoruja sillä aikaa ku miro leikki hesen pallomeres, siitä mentiin sitten anttilaan tutkimaan alelaarit ja tulihan sitä ykski löytötehtyyn nimittäin ihana turkoosin sininen kukkamaljakko joka on ku tehty meijän olkkariin.tai mun mielestä toi on ainakin tosi kiva... ja halvallakun lähti ni miksikäs ei.

Nooo sen jälkeen himaan viettää yksinäistä iltaa jälleen kerran... mutta mulla on pussi lakuja ( ensimmäiset herkut kahteen viikkoon:D) ja gossip girl 3tuotantokausi tuolla odottamassa että ihan hyvin viihdyn yksinkin.

tähän loppuun viellä.

http://www.youtube.com/watch?v=YXhIQYcXe6o toi on aivan ihana biisi..

-suikki-