Koko kesä menee näköjään juhliessa, ens vklp ois vappu:D sit onkin yks viikonloppu mille ei oo mitään menoa viellä merkitty, sitten onkin Jepan synttärit ja seuraavana viikonloppuna onkin Nanazin synttäri juhlat:D Sitten niitten jälkeen voi pitää hetken matalaa profiilia ja olla ihan himas vaan ja nauttia kesästä ottaa arskaa ja sit järjestää ne kauan puhutut kasari bileet, mä tiiän jo täysin miten ne toteutan.

Tää viikonloppu on ollu tosi jees..on tullu vähä otettua.. perjantai ja lauantai meni molemmat juhliessa:D heh, perjantaina oltiin iltaa viettämässä siinä Jepan ja Nilssin luona josta mentiin sitten käymään pannussa mutta eihän siellä ollut ketään oikeestaan:D harmi... no sit lähettii himaa nukkuu ja lauantaina käytiin Tumpin kanssa kiinalaisessa Naminami<3 se on kyl ihan parasta safkaa!!! Istuttiin terdellä hetki ja lähttiin simbaa viihdyttämään tähän mun luokse jossa vähä sitten vedin pakkelia nassuun ja menoks.. käveltiin siitä sitten arskalle missä oli seppo jo pikku jurrinsa kanssa:D. Ja illalla taas pannuun bailaamaan.. ei siellä oikee ketää sellasii tuttuja ollut sellasia perus dokuja jotka aina siellä notkuu.. :D heh. Mutta kivaa oli taas... niin kauan kun oli.. hehe mä lähin sielt kiukuspäissäni taas aikasin himaa ku meni hermot takipalloihin.

Tänään sitten käytiin hakee Mipe kotiin ja tehtii ihanaa ruokaa, illal tulee porrer elokuva telkasta jota varten oon varannu sipsii ja namukkka.. :P

-Suikki-