Tänään on ollut aika kiva päivä ja oon oppinut jotain uuttakin.. nimittäin tapetoinnin salat;D ensin se meni ihan vituiks suoraan sanottuna mut sit  alko luistaa.. me siis rempataan vähän tota meijän olkkaria kun simba on sen tuhonnut.. pari kuukautta sitten se repi meijän lasikuitu tapetit ihan riekaleiksi, tumppi ne sitten otti sielt kokonaan alas ja tänään sitten maalattiin ja tapetoitiin yks seinä. Puolet maalattiin sellasella vaaleen hiekan värisellä maalilla ja toinen puoli seinästä tapetoitiin sellasella vähän tummemman ruskeen sävysellä tapetilla.. ja keskelle viellä sellanen koukero boordi:) tuli tosi kivan näkönen ainakin mun mielestä:)

Tosiaan tänään tein reilu tunnin lenkin simban kanssa ja sen jälkeen söin raejuustoa ja join vähän vettä ja vähän ennen tumpin tuloa söin yhden mustikka rahkan.. enkä muuta oo sitten suuhuni muistanu laittaa koko päivänä ku on ollu nii paljon tekemistä, mutta nyt aijon sitten kohta vähän nautiskella ja teen herkku patonkia ja katon täydellisiä naisia.

Viellä tekis mieli lenkille lähteä mutta enpä yksin taida haluta tonne pimeään mennä, katotaan jos vaikka sais jonku lenkki seuraksi.

-suikki-